Nijntjes Verjaardag

Rubinstein
9789054447603
    niet meer leverbaar
 
nijntjes verjaardag
gouden boekje
  • Beschrijving

Het 50ste Gouden Boekje, uitgegeven door Rubinstein, is een boekje over niemand minder dan nijntje!

De titel luidt heel toepasselijk "nijntjes verjaardag". Nijntje is jarig en nodigt al haar vriendjes uit vor een kampeerfeestje.

Wordt niet meer uitgegeven.

Nijntjes Verjaardag  Als er echt iets te vieren valt, is dat een reden voor een nieuw Gouden Boekje! En die eer valt nijntje te beurt. Ter ere van nijntjes vijftigste verjaardag verscheen dit wereldberoemde konijntje voor het eerst in een Gouden Boekje.

Nijntje is jarig en nodigt al haar vriendjes uit voor een kampeerfeestje. Als ze 's morgens wakker wordt, trekt ze haar feestjurk aan. Van vader en moeder pluis krijgt ze prachtige cadeaus. Dan is het tijd om naar school te gaan, waar ze mag trakteren.

's Middags gaat de familie pluis naar de kampeerplek. Vader pluis zet de tenten op en dan is tijd voor limonade. Opeens horen ze een vreemd geluid in lucht. Het is oom vliegenier met een verjaardagsboodschap aan zijn vliegtuig. Wat een leuke dag! Speciaal voor nijntjes 50ste verjaardag en als eerbetoon aan dit wereldberoemde konijntje en haar geestelijk vader Dick Bruna.

Auteur: Dick Bruna

 

Nijntjes Verjaardag Hardcover | Rubinstein b.v.
ISBN: 9789054447603 | € 7.99

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__