De Gouden Boekjes van Toon Tellegen

Rubinstein
9789047613848
    niet op voorraad
 
  • Beschrijving

Voorgelezen door Toon Tellegen.

Als Freda slaapt, Mano de brandweerjongen & Waar is Mo? Luisterdduur 40 minuten.

Als Feda slaapt (Illustraties Gerda Dendooven) - Op een plank boven Feda’s bed liggen drie poppen: een eend, een konijn en een muis. Ze hangen tegen elkaar aan en slapen de hele dag. Maar als Feda naar bed gaat en haar vader het licht in de kamer uitdoet, worden ze wakker. Wat ze allemaal beleven, zo midden in de nacht als Feda slaapt, hoor je op dit verrukkelijke luisterboek. 

Mano de brandweerjongen (Illustraties Arjan Boeve) - Mano kon als baby al blazen als de beste, en hij wordt er alleen maar beter in. Hij kan alles weg blazen; een voetbal uit het doel, vliegen uit de kamer... Zijn moeder noemt hem ook wel pannenkoekenreddertje en vuuruitblazertje. Want dat kan Mano ook, brand uit blazen. Daarom mag hij mee met de brandweermannen om de vuren uit te blazen. En dan heet hij Mano de brandweerjongen.
 
Waar is Mo? (Illustraties Jan Jutte) - Is Mo op school? Nee, ze is niet op school. De kinderen en de juffrouw hebben haar gisterenmiddag uitgezwaaid. Ze weet alles. Ze kent alle letters en alle getallen en ze weet ook hoe je draken moet verslaan en uit een labyrint moet ontkomen en pannenkoeken moet bakken. Is Mo in het zwembad? Of bij opa en oma? In de dierentuin of op de maan? Ook niet? Ze moet toch ergens zijn?  

Luisterduur ongeveer 40 minuten, exclusief boekjes.

1 CD-Luisterboek

Gouden Boekjes Audioboek (CD) | Rubinstein b.v.
ISBN: 9789047613848

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__