BLOM papieren bloemen

jurianne matter
JMBLOM
    1-3 werkdagen binnen NL
 
  • Beschrijving

Zomer of winter: Blom bloeit altijd! Blom, het boeket papieren bloemen van Jurianne Matter staat namelijk altijd blij te stralen in een vaas of valt door de brievenbus om te feliciteren.

Aan een koordje geregen wordt Blom een vrolijke instant bloemenslinger en op een houten prikker in een cakeje verandert Blom in een hippe bloementuin-traktatie!

Je stelt je Blomboeket zelf samen door de bloemen uit de A5-kaart te drukken en ze aan het ouderwetse bloemendraad te rijgen.

Blom wordt geleverd als uit een set van 3 kaarten (totaal 15 uitgestanste bloemen) + 4,00 m bloemendraad. Elke kaart heeft een eigen kleurstelling en 5 verschillende bloemen. De bloemen hebben een doorsnede van ca. 6 cm.

● Ontwerper, Jurianne Matter
● Set van 3 kaarten met 15 bloemen
● Doorsnee bloemen ca. 6 cm
● 4 m bloemendraad meegeleverd
● Materiaal: zuur- en chloorvrij FSC-papier
● Bedrukt met milieuvriendelijke VegaFast inkt

Ecologisch en milieuvriendelijk
Alle papierproducten van Jurianne Matter zijn geproduceerd in Nederland en zijn ecologisch en milieuvriendelijk. Het FSC-papier is zuur- en chloorvrij en is bedrukt met Vega-Fast inkt, een in Nederland ontwikkelde drukinkt op basis van plantaardige oliën. De zakjes waarin de producten zijn verpakt zijn gemaakt van maismeel en zijn dus composteerbaar.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__