Op reis met de gouden boekjes - Musicalregistratie

Rubinstein
9789047602958
    niet meer leverbaar
 
  • Beschrijving
  • Meer details

OP REIS MET DE GOUDEN BOEKJES MUSICALREGISTRATIE

Herken ze allemaal in deze sprankelende familievoorstelling!

  Niet meer leverbaar.

'Pietepaf het circushondje', 'Vijf brandweermannetjes', 'Sloffie Sleepboot', 'De gele taxi', 'Henkie met de hoorn', 'Het koekemannetje',

wie is er niet opgegroeid met de legendarische figuren uit de Gouden Boekjes?

Luisterduur circa 70 minuten 

 

Gouden Boekjes voorstelling Audioboek (CD) | Rubinstein b.v.
ISBN: 9789047602958

 

Een groep kinderen gaat met elkaar op reis. Als het bedtijd is, komen ze erachter dat ze hun voorleesboek zijn vergeten. Wat nu? Zonder verhaaltje kunnen ze niet slapen, zeker niet in een vreemd bed! De kinderen bedenken een oplossing: ze vertellen elkaar de verhalen die papa en mama thuis altijd voorlezen voor het slapen gaan. Natuurlijk de gekste en spannenste avonturen uit De Gouden Boekjes. Met hun fantasie brengen de kinderen de tekeningen tot leven. Zo ontstaat een reis door de wereld van De Gouden Boekjes. Grappig, ontroerend en zeer muzikaal.

Op reis met de Gouden Boekjes is een levendige muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar. Met nieuwe liedjes en met acteurs die alle denkbare instrumenten bespelen: van kachelpijp tot keyboard, van drums tot didgeridoo. En de acteurs zijn Dorien Haan, Steyn de Leeuwe, Boy Ooteman, Robert de Sacadura Lima Orvalho, Sergio IJssel en Kim van Zeben.

Regiseur Leopold Witte stond eerder aan de basis van de succesvolle televisieserie "Gebakken Mannetjes", te zien in VPRO's Villa Achterwerk. Samen met componist Kees van der Vooren bracht hij hierin diverse Gouden Boekjes in beeld.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__