Kolderliedjes, Toon Hermans, luxe uitvoering met bladmuziek

Rubinstein
9789047603795
    niet meer leverbaar
 
kolderliedjes
luxe gouden boek + CD
  • Beschrijving

KOLDERLIEDJES een luxe Gouden Boekje met CD en bladmuziek.

Kolderliedjes en Koldertekeningen van Toon Hermans, gezongen door Chantal Janzen, Willem Nijholt en Maurice Hermans (zoon van). Uitvoering en arrangemenet: Floor Minnaert.

Niet meer leverbaar.

Kolderliedjes is uitgegeven als een Luxe Gouden Boekje met achterin een cd waarop de 28 liedjes te beluisteren zijn. Hiervan zijn maar liefst 12 liedjes nog niet eerder uitgebracht. Niemand minder dan Willem Nijholt, Chantal Janzen en Maurice  (zoon van) Hermans hebben de liedjes op de cd gezongen.

Achterin het Gouden Boekje is een boekje te vinden met daarop de bladmuziek van de liedjes, zoals gearrangeerd door Floor Minnaert.

Het boekje is geïllustreerd met tekeningen van Toon Hermans zelf. Toon Hermans vond zijn kolderliedjes eigenlijk geen echte kinderliedjes. Toen er voor het eerst in 1961 een paar in boekvorm uitkwamen, noemde hij ze ‘flauwekulletjes op muziek', die soms wat Franserig of Italiaanserig klinken, en soms uit wat klankjes bestaan. Daar moest je niet te veel achter zoeken. Want: wat de vogels zingen verstaan wij ook niet, en klinkt dat niet leuk?’

Nu, opnieuw gearrangeerd, opgenomen en vormgegeven klinken én zien de Kolderliedjes er frisser uit dan ooit. Daar ga je vanzelf van meezingen!

Leeftijd 5+

Auteur: Toon Hermans

 

Kolderliedjes Hardcover met cd | Rubinstein b.v.
ISBN: 9789047603795  | € 16.95

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__