Vincent en Camille | Gouden Boekje

Rubinstein
9789047606789
    niet meer leverbaar
 
vincent-en-camille
nederlandse versie
  • Beschrijving

  Camille gaat op bezoek bij meneer Vincent. Meneer Vincent is kunstenaar. Hij woont in een klein geel huis met groene luiken aan het eind van de straat en hij maakt schilderijen in alle kleuren van de regenboog.

Meneer Vincent heeft gevraagd of Camille hem vanmiddag wil komen helpen. Camille moet heel stil op een stoel blijven zitten.

Camille gaat op bezoek bij meneer Vincent. Meneer Vincent is kunstenaar. Hij woont in een klein geel huis met groene luiken aan het eind van de straat en hij maakt schilderijen in alle kleuren van de regenboog. Meneer Vincent heeft gevraagd of Camille hem vanmiddag wil komen helpen. Camille moet heel stil op een stoel blijven zitten…

René van Blerk (1970) is verbonden aan het Van Gogh Museum. Hij ontwikkelt educatief materiaal voor kinderen en het onderwijs.

Wouter Tulp (1979) is illustrator. Hij werd opgeleid aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en werkt in opdracht van reclamebureaus, maar ook voor tijdschriften. Hij maakte eerder kinderboeken met o.a. Tjibbe Veldkamp, Lydia Rood en Thomas Ross. Dit gloednieuwe Gouden Boekje verschijnt tegelijkertijd in meerdere talen!

Vincent en Camille Hardcover | Rubinstein b.v.
ISBN: 9789047606789 | € 7.50

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__