Star Wars Return of the Jedi Episode VI | Luxe Gouden Boekje | Disney

Rubinstein
9789030503590
    niet meer leverbaar
 
  • Beschrijving

NIEUW. Luke Skywalker neemt het alleen op tegen Darth Vader, die hem naar de duistere kant van de Force probeert over te halen.

Jabba de Hutt wil Luke Skywalker en zijn vrienden straffen door ze aan Sarlacc, een zandmonster, te voeren. Gelukkig weten ze op spectaculaire wijze te ontkomen. Daarna volgt de confrontatie tussen Luke zijn vader Darth Vader. Die wil dat Luke zijn woede gebruikt en zich aansluit bij de duistere kant van de Force. Luke verslaat zijn vader in een rechtsreeks duel maar weigert zijn vader te doden. Het verhaal van de oorspronkelijk derde Star Wars-film (nu Episode VI in de serie) in deze speciale uitgave van een Disney Gouden Boekje.

Een Gouden Boekje in de bekende vormgeving met een samenvatting van de oorspronkelijk eerste Star Wars-film (nu Episode VI in de serie) in tekeningen en korte tekst. De uitvoering suggereert een jonge doelgroep maar voor hen is de tekst veel te moeilijk met woorden als rebellenalliantie, TIE fighters en natuurlijk de bijzondere namen van de vele personages.

Het tempo van het verhaal ligt hoog en zonder voorkennis is het nauwelijks te volgen. De vele illustraties van verschillend formaat, in donkere tinten, sluiten aan bij de sfeer van de films, vullen de tekst aan en maken het verhaal nog spectaculairder.

Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar..

Star Wars Return ofthe Jedi Episode VI | Hardcover | Rubinstein b.v.
ISBN: 9789030503590 | € 7.99

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__