Star Wars The Force Awakens Episode VII | Luxe Gouden Boekje | Disney

Rubinstein
9789030503606
    niet meer leverbaar
 
  • Beschrijving

NIEUW. Dertig jaar na de val van het Keizerrijk komen de nieuwe helden Rey en Finn, samen met hun trouwe droïde BB-8, oog in oog te staan met de nieuwe slechterik Kylo Ren.

X-Wing-piloot Poe Dameron wordt door generaal Leia Organa op een geheime missie gestuurd, om de kaart te vinden die hen naar Luke Skywalker zal leiden. Poe geeft de kaart aan zijn droïde BB-8, die wordt gevonden door Rey en Finn. Samen met Han en Chewie nemen zij het op tegen Kylo Ren. Het wordt een zware strijd, en het is de vraag of het Verzet de Jedi-meester zal vinden.

Een Gouden Boekje in de bekende vormgeving met een samenvatting van de oorspronkelijk eerste Star Wars-film (nu Episode VII in de serie) in tekeningen en korte tekst. De uitvoering suggereert een jonge doelgroep maar voor hen is de tekst veel te moeilijk met woorden als rebellenalliantie, TIE fighters en natuurlijk de bijzondere namen van de vele personages.

Het tempo van het verhaal ligt hoog en zonder voorkennis is het nauwelijks te volgen. De vele illustraties van verschillend formaat, in donkere tinten, sluiten aan bij de sfeer van de films, vullen de tekst aan en maken het verhaal nog spectaculairder.

Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar..

Star Wars The Force Awakens Episode VII | Hardcover | Rubinstein b.v.
ISBN: 9789030503606 | € 7.99

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__