Star Wars Attack of the Clones Episode II | Luxe Gouden Boekje | Disney

Rubinstein
9789030503545
    niet meer leverbaar
 
  • Beschrijving

NIEUW.  Anakin, nu Jedi-leerling, heeft de opdracht gekregen om Padmé Amidala, senator van de republiek, te beschermen.

Jedi-leerling Anakin Skywalker heeft opdracht gekregen Padme Amidala, ooit koningin maar nu senator van de Republiek, te beschermen. Als er een moordaanslag op haar wordt gepleegd, gaat Jedi-ridder Obi-Wan Kenobi achter de dader aan. Maar hij wordt gevangen genomen door de separatisten en moet in een arena de strijd aanbinden met monsters. Dan komen de andere Jedi-strijders hem te hulp en moet graaf Dooku, leider van de opstandelingen, vluchten.

Een Gouden Boekje in de bekende vormgeving met een samenvatting van de oorspronkelijk eerste Star Wars-film (nu Episode II in de serie) in tekeningen en korte tekst. De uitvoering suggereert een jonge doelgroep maar voor hen is de tekst veel te moeilijk met woorden als rebellenalliantie, TIE fighters en natuurlijk de bijzondere namen van de vele personages.

Het tempo van het verhaal ligt hoog en zonder voorkennis is het nauwelijks te volgen. De vele illustraties van verschillend formaat, in donkere tinten, sluiten aan bij de sfeer van de films, vullen de tekst aan en maken het verhaal nog spectaculairder.

Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar..

Star Wars Attack of the Clones Episode II | Hardcover | Rubinstein b.v.
ISBN: 9789030503545 | € 7.99

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__