Richard Scarry’s Grote Gouden Boek | 5 verhalen

Rubinstein
9789047626510
    niet op voorraad
 
gouden voorleesboek
  • Beschrijving

Richard Scarry's Grote Gouden Boek | 100 jaar Richard Scarry!

Een Groot Gouden Boek over grote auto’s, kleine auto’s. Snelle en langzame auto’s. Vrachtauto’s. Maar ook bussen, taxi’s en vuilniswagens.

Over vers gebakken overheerlijke koekemannetjes. Over een ei en wat voor dier daar uitkomt. Over de letter A van appel, die hangt aan een boom en over de letter B van boomhuis, waar eekhoorn in woont.

Met: Het Koekemannetje, Mijn Gouden Woordenboek, Rolle Bolle Beest, Grote Auto’s Kleine Auto’s en Eekhoorntjes ABC.

Auteur & Illustrator: Richard Scarry

Richard McClure Scarry (Boston, Massachusetts, 5 juni 1919 – Gstaad, 30 april 1994) was een populaire Amerikaanse kinderboekenschrijver en -illustrator, die meer dan 300 boeken heeft geschreven met een totale oplage van meer dan 100 miljoen boeken wereldwijd.

Scarry is geboren in Boston, Massachusetts, waar zijn ouders een winkel hadden. Na het behalen van zijn middelbareschooldiploma ging Scarry naar een handelsschool maar stopte al snel. Hij studeerde daarna aan de School of the Museum of Fine Arts in Boston, waar hij bleef totdat hij moest dienen in het leger tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Na de oorlog werkte Scarry voor de grafische afdeling van diverse tijdschriften, voor hij in 1949 een doorbraak in zijn carrière had met Gouden Boekjes. Meer info >> hier

Inkijkexemplaar: Richards Scarry's grote gouden boek

Richard Scarry’s Grote Gouden Boek | Rubinstein b.v.
ISBN: 9789047626510 | € 15,50

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__